Cambogia psilocybe cubensis Impronta Sporale
I cubensis Cambodia fruttificano molto presto e non hanno bisogno di tantissima attenzione durante il processo. Pertanto le spore Cambodia sono un buon punto di partenza anche se non sei (ancora) un esperto coltivatore.
Il ceppo cambogiano è stato trovato John Allen durante un suo viaggio in Asia. Adesso è un fungo ampiamente diffuso e che ha molti fan.
Se coltivati su farina di riso, i funghi possono crescere diventando molto grandi. I cappelli del fungo hanno una forma ad ombrello con cerchi larghi dal distinto e caratteristico colore marrone/rosso.
Disponibilità: Disponibile
Contents
1x Sporeprint Psilocybe cubensis 'Cambodia'
General information about the Cambodian Psilocybe Cubensis mushroom spores
Origin: Cambodia, South of Asia
Cap: 20-70 mm, Brown to copper brown when the mushroom matures,
Stem: 40 -125 mm, medium too large in size. bruises green blue when touched
Spores: Dark purple brown.1.5–17 x 8–11 µm, subellipsoid, basidia 4-spored
Substrate: PF Tek and BRF, Rye grain and other grains, straw and pasteurized dung
Trivia: The Cambodia P. cubensis mushrooms were collected by John. W. Allen near the Angkor Wat Temple in Siem Reap. These Cambodia mushrooms were found growing on brahmans (cattle) dung, were they grow big and fat mushrooms.
Cambodian Psilocybe Cubensis Spore print
The Cambodian spore prints are made on sterile foil which is stored in sterile ziplock bag and kept under refrigerated conditions. Each spore print can have a tiny scratch of spores removed from the print. With this swab a test run on agar or liquid culture is made to check the conditions of the spores. Only spores that germinate are released as a print.
Store the Cambodian Spore print refrigerated between 2*C-8*C Celsius or 35*F-46*F Fahrenheit. A mushroom spore print can be stored for years.
Cod. Prod. | MCS.SPPRI.005-CAMB |
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Peso (KG) | 0.0010 |
Forma | Stampa di spora |
Ceppo | Cambodia |
Specie | Psilocybe cubensis |
Potenza | Sopra la media |
Difficoltà | Media |
Orogin | Sconosciuto |
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